Politika privatnosti | Odbojkaska oprema
Besplatna poštarina iznad 250 €
Stručni savjet
SL | HR
Ukupno: 0,00 €

Dostava: Hrvatska

Politika privatnosti

Politika privatnosti

1. Općenito
 
Trgovac se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca i privatnost korisnika internet trgovine. Prikupljene osobne podatke trgovac će upotrebljavati isključivo za pružanje usluga koje nudi. Trgovac poštuje povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika u internet trgovini te će učiniti sve što je u njegovoj mogućnosti ne bi li ih zaštitio pred mogućim zlouporabama. Osobni podaci korisnika su jedno od područja kojem trgovac posvećuje izrazitu pažnju, budući da smo svjesni osjetlive prirode tog područja.
 
2. Korištenje osobnih podataka
 
Trgovac, za potebe pružanja usluga koje nudi, prikuplja, vodi i obađuje i pohranjuje sljedeće podatke korisnika:
 

  • ime i prezime;
  • adresa za dostavu;
  • poduzeće odnosno naziv ime pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);
  • OIB pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);
  • elektronsku poštu (korisničko ime);
  • lozinku u šifriranom obliku;
  • kontaktni telefonski broj;
  • državu boravka;
  • ostale podatke koje korisnik svojevoljno unese u obrazce u internet trgovini;
  • ostale podatke koje korisnik svojevoljno i naknadno doda u svom profilu.

 
Trgovac ne odgovara za točnost i ažurnost podataka.
 
3. Kolačići i IP adrese
 
Trgovac svakom korisniku prilikom svake upotrebe internet trgovine dodjeljuje kolačić za identifikaciju i pračenje košarice ( tzv. cookie) koji se na serveru pohranjuje samo za vrijeme trajanja internet kupovine te se briše nakon sat vremena neaktivnosti. Trgovac može na osobnom računalu korisnika pohraniti i neke trajne kolačiće, kao što su npr. identifikacijski broj korisnika u šifriranom obliku u svrhu prepoznavanja prilikom sljedeće upotrebe internet trgovine ili ocjene artikala, pomoću kojih korisnik zna koje artikle je već ocijenio, posredno i kolačiće vanjske usluge google analytics koje služe za analizu posjećenosti internetne stranice. Trgovac može te podatke u anonimnom sumarnom obliku upotrijebiti za statističke analize. Za potrebe osiguravanja privatnosti korisničkih podataka trgovac prikuplja i IP adrese iz kojih korisnici pristupaju internet trgovini.
 
4. Izjava o čuvanju osobnih podataka i privatnosti korisnika
 
Trgovac se, u skladu s propisima o čuvanju osobnih podataka obvezuje čuvati osobne podatke korisnika njegove internet trgovine. Trgovac neće ni pod kojim uvjetima bez izrazite dozvole proslijediti osobne ili druge podatke korisnika trećim osobama odnosno neće omogućiti trećim osobama uvid u osobne ili druge podatke korisnika, osim ako bi to od njega zahtjevale državne institucije, ukoliko je takva obaveza uređena zakonom, ili s dobrom namjerom da je takav čin potreban za postupke sudu ili drugim državnim organima te za zašttitu i ispunjavanje zakonskih interesa trgovca.
 
Svi osobni i drugi podaci koje korisnik unese prilikom prijave u intenet trgovinu te prilikom narudžbe proizvoda zajedno snarudžbombit će čuvani u skladu s propisima kojima je određena sigurnost osobnih podataka. Trgovac navedene podatke neće upotrijebiti s namjerom da bi na bilo koji način oštetio korisnika ili drugu uključenu osobu. Podatke korisnika trgovac neće upotrebljavati za slanje promotivne e-pošte ili drugog neželjenog promotivnog materijala osim za slanje onih promotivnih obavijesti na koje će se korisnik pretplatiti te s kojima će biti suglasan. Trgovac može upotrijebiti podatke u anonimnom sumarnom obliku, za potrebe statističke analize. Čuvanje osobnih podataka i drugih podataka korisnika neće biti zloupotrebljeno u nikakvom obliku. Trgovac će dostavnim službama (npr. Hrvatska Pošta, City Express, Overseas express, DHL, UPS isl.) posredovati isključivo podatke potrebne za dostavu proizvoda kupljenih u internet trgovini (podaci adrese za dostavu). Trgovac će stupiti u kontakt s korisnikom putem e-pošte u koliko je to potrebno za realizaciju kupovine u internet trgovini putem kontaktnog broja samo u koliko dođe do problema u postupku registracije odnosno kupovine u internet trgovini.
 
5. Provođenje politike privatnosti
 
Sve stalno ili privremeno zaposlene osobe koje imaju pristup do osobnih i drugih podataka korisnika upoznate su s obvezom čuvanja osobnih i drugih podataka te su dužne poštivati odredbe o čuvanju osobnih podataka i privatnosti internet trgovine. Dužnost čuvanja osobnih i drugih podataka vrijedi za neodređeno i nakon prestanka radnog odnosa s trgovcem. Registrirani korisnici mogu u bilo kojem trenutku prestati upotrebljavati internet trgovinu te izbrisati registraciju. To mogu učiniti tako da pošalju trgovcu izjavu o prekidu registracije u pismenom obliku. Prije slanja izjave o prekidu registracije korisnik je dužan trgovcu platiti sve zaostale obaveze koje su nastale prilikom kupovine u internet trgovini. Trgovac će čuvati osobne podatke i privatnost korisnika internet trgovine i nakon prestanka registracije.
 
6. Dodatna obrazloženja
 
U slučaju dodatnih pitanja, poteškoća ili pritužba vezano za politiku privatnosti molimo obratite nam se na info@odbojkaskaoprema.hr